Voor grote en kleine projecten bent u hier aan het juiste adres.
Bij Aannemersbedrijf MR Totaalbouw Dodewaard staan kwaliteit, verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en communicatie centraal.
Graag denken wij met de klanten mee om een duidelijke en passende offerte te kunnen maken.
Of de werkzaamheden van de klant nu renovatie, onderhoud, of verbouw is de klant kan altijd bij ons terecht.

In Aannemersbedrijf MR Totaalbouw Dodewaard vindt u een specialist in veelzijdige bouwprojecten.
Door het persoonlijk contact en de betrokkenheid van ons bedrijf geven wij u die aandacht waarmee wij samen met u tot het beste resultaat komen. De sleutel hiervoor is een betrouwbare, transparante, duurzame en innovatieve partner voor u te zijn.
Met ons enthousiaste bedrijf realiseren wij zowel grote als kleine bouwprojecten. Nieuwbouw, renovatie, restauratie, service & onderhoud of monumentale panden – samen bouwen wij aan kwaliteit.

Verbouw.

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen, een wand laten verplaatsen of de badkamer moderniseren? Dan wilt u dat het in 1 keer goed gebeurt. Niet wekenlang in de troep zitten, maar zo snel mogelijk weer genieten van uw huis.

Of niet voldoende ruimte in huis? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om uit te breiden. Met een serre bijvoorbeeld, of door een dakkapel te plaatsen. Een carport of tuinhuisje geeft u meer opbergruimte in uw tuin.
MR Totaalbouw Dodewaard verbouwt snel, vakkundig en tegen een scherpe prijs.

Onderhoud.

In een pand wordt gewoond of gewerkt. Dat ziet u na verloop van tijd en daarom is onderhoud belangrijk. Stuur ons dus gerust het dak op voor dak reparaties, of laat uw huis opnieuw schilderen.

We verzorgen al het voorkomend onderhoud met duurzame materialen. En dat tegen een scherpe prijs.

Renovatie.

Wij zijn ook ervaren in het restaureren van allerlei bouwwerken.

We restaureren met de nieuwste technieken,

maar met respect voor het oude.

Door het gebruik van de juiste materialen en jarenlange ervaring.